Wstecz
DocMind

Udostępniaj dokładnie tyle, ile chcesz.

Wysłanie całego pliku mailem oznacza utratę nad nim kontroli. Udostępnienie w DocMind możesz cofnąć.

Jednej osobie, imiennie

Udostępnij dokument komuś, kto ma konto w DocMind, i zdecyduj, czy może go tylko oglądać, czy także zmieniać. Pojawi się na jego półce udostępnień, oddzielnie od jego własnych dokumentów, a ty w każdej chwili możesz dostęp odebrać.

Albo każdemu, linkiem

Dla osób bez konta tworzysz link. Jeśli chcesz, z hasłem, jeśli chcesz, z datą wygaśnięcia — i unieważniasz go, gdy tylko spełnił swoje zadanie. Kto nadal ma link, od tej sekundy nie wejdzie.

Widzisz, kto co ma

Przy każdym dokumencie widać, komu jest udostępniony i które linki są jeszcze aktywne, wraz z informacją, czy link ma hasło i kiedy wygasa. Żadnego zapomnianego udostępnienia.

Otwórz DocMind